Apakah Hammer Of Thor Dan Bagaimana Ia Bantu Lelaki Yang Bercadang Nak Tamatkan Zaman Bujang Tahun Ini?

Bagi lelaki bujang yang bakal tamatkan zaman tidor katil single, ini masanya untuk anda buat persediaan untuk bergelar suami hebat lagi perkasa dengan menggunakan Hammer Of Thor Original.

 

Hammer Of Thor ni adalah kapsul herba yang dapat meningkatkan “kejantanan” anda. Ada satu situasi KHAS iaitu lelaki yang mempunyai kadar hormon wanita lebih dari hormon lelaki.

Akibat kekurangan hormon lelaki, lelaki jenis ini kadang – kala jenis jambu, namun bukan geng kunyit. Cuma perwatakan sahaja lembut tetapi bernafsu kepada wanita.

Mereka ini apabila menggunakan Hammer Of Thor akan mendapat kesan menjadi lebih kelelakian yang sangat ketara dari sebelumnya.

 

Contoh Sintom Lelaki Jenis Ini

  • Tidak memiliki bulu roma yang lebat
  • Janggut atau misai di trim 2-3 minggu sekali (sangat lambat)
  • Tiada bulu dada
  • Suara macam perempuan atau macam suara tak pecah lagi (suara budak)
  • Rupa paras macam budak – budak dan lambat matang
  • Zakar kecil macam besar lighter dan kurang 3 inci.

Ada satu istilah dalam bidang perubatan, tetapi sukar nak disebut. Melainkan melalui perincian diatas. Bahasa mudahnya kekurangan hormon lelaki.

Apa Yang Di Lakukan Hammer Of Thor?

Hammer Of Thor Original Made In Italy adalah kapsul yang mengandungi herba – herba yang dapat membangkitkan Profile Lelaki Macho dan Keras.

 

Kami tidak suka menuduh anda sebarangan, tetapi anda mungkin menghadapi salah satu masalah diatas. Terutamanya masalah zakar yang terlalu kecil.

Lelaki yang memang keras dan tiada masalah “kekurangan hormon lelaki” juga biasa menghadapi masalah zakar yang kecil.

Kami memang tidak begitu menyentuh tentang masalah tahan lama kerana bagi lelaki bujang yang kami assume belum pernah melakukan hubungan asmara, masalah tahan lama memang tidak wujud.

Masalah tahan lama wujud bila adanya hubungan badan antara lelaki dan wanita. Akan tetapi, herba hammer of thor ini bersifat merawat masalah kelelakian anda. Jadi masalah tahan lama ni akan selesai dengan pengambilan Hammer of Thor Original ini.

Menjelang malam pertama anda, anda akan jadi KING. Itu janji kami.

Jangan Lupa Download Ebook

Tips Melayari Bahtera Malam Pertama

Ebook Ini Percuma Untuk Bakal – Bakal Pengantin Yang Tiada Idea Nak Buat Apa Pada Malam Pertama.. Jom Download Percuma!


Cara Guna Hammer Of Thor

Cara Guna Hammer Of Thor Original Untuk Mendapat Kesan Terbaik!

  • Ambil sebiji pagi, sejam setelah sarapan pagi
  • Minum air masak yang banyak, sekurangnya 5 liter air kosong setiap hari
  • Kalau rajin buat senaman naik tangga, ia bantu kurangkan kelelahan dan tingkatkan stamina

Kalau nak buat senaman naik tangga ni ikut saiz badan juga. Orang berbadan besar, kadang baru 2 tingkat dah termengah. Tak mengapa, esok buat lagi.

 

Kelak anda akan rasa 2 tingkat tu macam mudah je, jadi tambah lagi 2 tingkat. Apabila kita berjalan dan naik tangga, ia akan merangsang urat kaki yang bersambung pada tapak zakar.

Proses pembesaran zakar berlaku adalah dengan melatih urat kaki agar mudah lentur, tidak keras dan mudah dibesarkan. Apabila urat kaki membesar, zakar anda ikut membesar.

Dan senaman naik tangga ini sebenarnya ia bantu banyak perkara sebenarnya, antaranya adalah:

  • Jadikan anda lebih aktif dan berstamina semasa bersama
  • Baik untuk kesihatan jantung dan paru – paru
  • Baik untuk pesakit lelah / asma. Seeloknya masa naik tangga, minum dan simpan air didalam mulut dan bernafas ikut hidung sahaja.
  • Bantu jaga pernafasan anda, sesuai bagi yang takut tak dapat tahan lama kerana kalau tak jaga pernafasan masa bersama, memang kadang – kala terbabas.

Ini perbezaan tentang orang yang sudah berkahwin dan masih bujang. Masa bujang anda boleh lantak nak makan apa sahaja. Sebabnya orang bujang, mereka tidak tahu dan tidak ada keperluan untuk menjaga tubuh segala apa yang ditulis diatas.

 

Tetapi orang bujang yang dah nak melangsungkan perkahwinan tahun ini, wajib tahu perkara diatas. Sebabnya kata nak jadikan ia malam yang hebat, jadi kenalah bersedia dari segala sudut.

Bila segala sudut dalam keadaan terbaik, barulah terjadi malam yang panjang dan sangat memuaskan berlaku.

Kesan Baik Hammer Of Thor

kesan hammer of thor original

 

Kesan baik yang ditawarkan hammer of thor adalah seperti berikut:

  1. Keraskan zakar dan mudah buat tusukan
  2. Tahan lama sampai 1 jam
  3. Bertenaga dan berstamina
  4. Tambah banyak jumlah air mani
  5. Tambah baik kualiti sperma
  6. Besar dan panjangkan zakar lelaki

Namun dalam nak mendapatkan perkara – perkara baik diatas anda perlulah melalui PROSES – PROSES berikut:

Minggu Pertama

Bagi lelaki yang tidak pernah menggunakan produk seperti ini mungkin mendapat sedikit kesan sampingan seperti rasa nak demam, pening dan loya. Masalah ini biasanya disebabkan kurang minum air kosong.

 

Terutamanya pada musim hujan dan mereka yang bekerja didalam office berhawa dingin. Anda akan tidak terasa haus lantas kurang meminum air.

Apa yang berlaku sebenarnya adalah semasa anda mengambil pil herba hammer of thor ini, ia akan mengeluarkan mendapan toksik dalam badan. Toksik ini berkumpul dalam pundi hempedu, darah, urat saraf.

Herba hammer of thor akan membersihkan kotoran ini yang sebenarnya melemahkan fungsi tubuh. Tapi sebab dah sebati dengan badan anda, anda tidak sedar perkara tersebut.

Apabila anda meminum banyak air kosong, kotoran dan toksin akan segera dikeluarkan melalui air kencing dan peluh. Dengan cara ini anda tidak akan terkena kesan sampingan sementara ini.

 

Biasanya yang biasa jadi nak demam dan sebagainya adalah disebabkan mereka tidak follow instruction iaitu berdegil tidak mahu meminum air kosong seperti yang disarankan.

Bagi mereka yang telah berkahwin dan menghadapi masalah tahan lama, anda akan mendapat kesan baik dan mampu bertahan lama sedikit demi sedikit.

Katakan tempoh bersama anda adalah 5 minit, dalam minggu pertama anda boleh mendapat penambahan masa bersama pada kadar normal iaitu antara 13 minit ke 15 minit.

Ini adalah kesan pada minggu pertama, lama – kelamaan anda akan mendapat penambahan masa bersama boleh mencecah 1 jam.

hammer of thor original1 Bulan (Habis Botol Pertama)

Anda akan sedar zakar akan menjadi lebih keras dan mudah terangsang. Kekerasannya sangat padu dan tidak loose. Herba hammer of thor sebenarnya melakukan kerjanya.

Ia bina isi dan padatkan zakar anda. Gemukkan urat halus dan seni yang terdapat pada permukaan zakar anda.

Semasa habis botol pertama, bagi sesetengah orang, terutama yang aktif dan banyak meminum air kosong, anda boleh lihat zakar anda akan membesar sedikit semasa lembik.

Tapi bukan semua orang akan dapat kesan ini, sebab penerimaan badan setiap orang adalah berbeza.

hammer of thor originalBulan Kedua (Habis Botol Kedua)

Bila habis botol kedua, anda akan dapati pemanjangan dan pembesaran zakar jadi lebih ketara.

Kebanyakkan pelanggan kami melaporkan, mendapat pemanjangan 1cm dan ukur lilit zakar juga bertambah sekitar 1cm selepas mengambil 2 botol hammer of thor.

Dari segi tahan lama, masa bersama adalah sekitar 30 minit ke 40 minit. Kekerasan zakar keras macam besi. Terasa darah mengalir masuk ke zakar apabila tegang.

hammer of thor originalBulan Ketiga (Habis botol ke tiga)

Biasanya bulan pertama sahaja proses pembesaran zakar ini jadi lambat, akan tetapi setelah bulan ketiga dengan tubuh badan anda telah dioptimize, kesan – kesan baik hammer of thor akan mulai kelihatan.

Apabila dah makan 3 botol, anda boleh dapat sekitar 2cm. Jika anda teruskan lagi pengambilan, zakar anda akan dapat sekitar 1cm sebulan.

Tahan lama dalam keadaan terbaik. 5x sehari pun tak lemah lutut. Power sentiasa!

(Pasangan pengantin baru, 5x sehari tu standard la.. tambah lagi batang zakar dah besar. Memang teruja dibuatnya)

Hammer Of Thor Juga Tambah Jumlah Air Mani

Bagi pasangan pengantin baru, mereka kalau boleh nak segera menimang cahaya mata, terutama yang kahwin lewat. Tapi sebenarnya saya harap anda tidak terburu – buru. Kerana jika baru setahun kahwin dah ada baby, anda akan hilang nikmat enjoy bersama pasangan.

 

 

Ini kerana bila ada komitmen anak, masa bersama pasangan nanti jadi terhad. Tambahan lagi kalau anak yang banyak ragam. Memang penat.

Tetapi bagi yang bercadang nak tambah cahaya mata atau kahwin je, terus nak bunting pelamin. Biasanya hammer of thor sudah ada all in one solusinya.

 

Jika air mani anda

  • Cair seperti air
  • Tak kental
  • Sikit

Maka ini adalah masalah besar untuk anda yang nak segera hamilkan isteri. Bila cair tak berketul dan sedikit, ini adalah masalah berkaitan kekurangan sperma.

 

Kandungan sperma dalam air mani biasanya adalah 5% sahaja. Jika terlalu sedikit, memang sukar nak hamilkan pasangan. Dengan menggunakan sebiji kapsul hammer of thor selama seminggu, anda akan lihat perubahan berikut:

  • Pancutan deras dan banyak
  • Kental dan berketul – ketul
  • Pekat
  • Warna putih susu

Apabila kualiti air mani bertambah baik, barulah peluang hamil itu meningkat. Manakala dalam hubungan suami isteri, jika anda mempunyai pancutan air mani yang banyak, asmara akan terasa lebih puas.

 

 

Itu adalah detail penuh bagaimana dengan menggunakan 1 produk sahaja, anda mendapat berbagai solusi seperti

  • Besarkan zakar
  • Tahan lama
  • Keras dan tegang macam besi (mudah nak pecah dara)
  • Bertenaga dan berstamina
  • Air mani yang banyak, pekat dan kental

Kapsul hammer of thor adalah all in one solution untuk lelaki yang nak beristeri tahun ini. Anda boleh pilih untuk jadi gagah atau sebaliknya.

 

hammer of thor original capsule

 

Semuanya adalah pilihan anda sendiri. Dan jika anda nakkan malam pertama yang indah dan dikenang sepanjang hayat, hammer of thor original jawapannya.